BLOKIRAO CENTAR LESKOVCA Zbog navodnih batina legao na sred kolovoz ispred suda

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLOKIRAO CENTAR LESKOVCA Zbog navodnih batina legao na sred kolovoz ispred suda

Sveta Stojančić (65) iz sela Babičko blokirao je danas u podne saobraćaj ispred Osnovnog suda i tužilaštva u Leskovcu ležeći na kolovozu, a u znak protesta što je, navodno, dobio batine u ustanovama gde se deli pravda.

Prolaznici su u čudu prilazili nudeću mu pomoć, ali je on uporno ležao i ustao tek kada je stigla policija.

„Prebio me je u Tužilaštvu neki vozač koji se predstavio kao obezbeđenje, a onda me je dokrajčilo obezbeđenje suda. Izudaran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam po telu, izgubio sam vazduh i jedva dišem“, kaže za Blic ovaj čovek koji je danas u tužilaštvu davao izjavu zbog prijave da je krao drva.

Zamenica tužioca u čijoj su kancelariji najpre izbile varnice, odbila je da razgovara s novinarom „Blica“, a do drugih nadležnih nismo mogli da dođemo.

Međutim, svi naši drugi sagovornici nezvanično su demantovali optužbe ovog Babičanina.

Radnici obezbeđenja rekli su da su ga samo izbacili iz suda zbog „galame i dreke“.

„Niko ga nije udario što može da se proveri na snimnicima sugurnosne kamere“ kaže jedan od stražara na ulazu u sud.

Stranke koje su čekale u hodniku tužilaštva takođe su rekle da fizičke sile nije bilo, te da se Sveta Stojančič ponašao „nekulturno i drsko“.

Ispred ovog suda i tužilaštva u centru Leskovca se često protestuje, najčešće zbog sporosti u radu, ali nikada se niko nije požalio da je dobio batine od, inače, uvek ljubaznih stražara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

INCIDENT: Blokirao saobraćaj zbog navodnih batina u sudu

Izvor: juGmedia, 02.Jul.2015

LESKOVAC – Sveta Stojančić (65) iz sela Babičko blokirao je danas u podne saobraćaj ispred Osnovnog suda i tužilaštva u Leskovcu ležeći na kolovozu, a u znak protesta što je, navodno, dobio batine u ustanovama gde se deli pravda...Prolaznici su u čudu prilazili nudeću mu pomoć, ali je on...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.