Anketa DS „Kako se danas živi u Srbiji“

Izvor: JUGpress.com, 10.Dec.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anketa DS „Kako se danas živi u Srbiji“

LESKOVAC

U prisustvu narodnog poslanika Gorana Ješića, Demokratska  stranka u Vranju, u subotu, je sprovela akciju sa ciljem da komunicira sa ljudima, da ih podseti na  program i ideje koje ova politička opcija nudi.

Ujedno to je i prilika da pita građane kako žive, da li su zadovoljni svojim životima, da li  postoji usklađenost između trenutne situacije i onoga što se priča u pojedinim medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << o poboljšanju, stabilizaciji i perspektivi, ali i blagostanju u nekom narednom periodu, kaže predsednik vranjskih demokrata dr Slobodan Stamenković.

„Odlučili smo da kulturno i civilizovano, u skladu sa određenim legalnim i legitimnim načinom političkog delovanja, razgovaramo sa građanima. Zato su svi funkcioneri Demokratske strane po celoj Srbiji, sa svojim odborima i građanima. Tako ćemo doći do mišljenja građana i saznati kakav je njihov stav. Moto DS je „da život bude na prvom mestu“ i zato je potrebno približiti se ljudima i raditi sve ono što će im omogućiti lakši život. Da mogu mirno da spavaju, da ne  budu zabrinuti kako će sutra da prehrane decu, kako će da ih školuje, kakva im je perspektiva“, kaže Stamenković.

On dodaje da se sve to ne uzima ozbiljno kada se daju slatkorečiva obećanja i pričaju priče kako je dobro u Srbiji i kako će u narednom periodu biti sve bolje.

„Ako je tako, zašto se onda priča o parlamentarnim  izborima, ako smo ih imali pre nekoliko meseci? Zašto ponovo, ako sadašnja politička garnitura predvođena SNS ima apsolutnu vlast, drži sve  poluge vlasti u svojim rukama i mogu da organizuju život onako kako žele u skladu sa svojim programom? Šta bi to novi parlamentarni izbori doneli ili šta još treba da dobiju da mogu nesmetano da funkcionišu? Mi mislimo da za tim nema potrebe“, zaključuje Stamenković.

On je na kraju rekao da će na osnovu mišljenja i stavova do kojih će doći odbori Demokratske stranke u još 22 grada, saznati istinu kako se danas živi u Srbiji.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.