ALEKSANDAR PEJČIĆ nije više u DSS-u!

Izvor: juGmedia, 17.Sep.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR PEJČIĆ nije više u DSS-u!

LESKOVAC – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Leskovcu Aleksandar Pejćić napustio je večeras tu stranku, u kojoj je proveo 15 godina na visokim pozicijama.

Pejčić je ostavku na tu i funkciju člana Izvršnog odbora DSS dao večeras na sednici odbora u Leskovcu, u prisustvu predesednika IO DSS Milovana Miloševića. Pejčić, koji je bio i šef odborničke grupe DSS, vratio je stranci i odbornički mandat u lokalnoj skupštini.

„To >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sam uradio iz principijelnih razloga jer se nije poštovao statut stranke. Nisam se slagao sa nekim kadrovskim rešenjima i nisam pristajao na ucene pojedinaca“, kazao je u izjavi Jugmedii Aleksandar Pejčić.

On je rekao da je veoma emotivno uzdrman.

„Ovo mi je najteži dan u životu. U DSS-a sam proveo 15 najlepših godina svog života, u toj stranci mi je i dete poraslo. Ceo moj život je vezan za tu političku opciju“, istako je Pejčić vidno uzbuđen.

On nije mogao da kaže da li će se prikloniti nekoj drugoj političkoj opciji.

Pejčić je u dva mandata bio narodni poslanik i načelnik Jablaničkog okruga.

U leskovačkom DSS-u je, pak, rečeno Jugmedii da je on razrešen dužnosti i da je za privremenog predsednika izabran Petar Cvetković, prvi predsednik DSS u Leskovcu.

Ovaj preokret usledio je nakon današnje dostavljene pa povučene Pejčićeve inicijative Skupštini grada o razrešenju Dragana Savića sa funkcije gradskog većnika.

Savić je potpredsednik GrO DSS.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Leskovac: Pejčić dao ostavku na funkcije u DSS

Izvor: Blic, 17.Sep.2014

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) u Leskovcu i član Izvršnog odbora stranke Aleksandar Pejčić rekao je večeras da je dao ostavku na te funkcije, kao i na funkciju šefa odborničke grupe u Skupštini grada, i da je izašao iz DSS...Prethodno je DSS saopštila da je Pejčić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.