ROK ZA LEGALIZACIJU ISTIČE Zbog gužvi produženo radno vreme šaltera u Gradskoj upravi Banjaluka

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROK ZA LEGALIZACIJU ISTIČE Zbog gužvi produženo radno vreme šaltera u Gradskoj upravi Banjaluka

Radno vreme šaltera 1 i 2 prijemne kancelarije Gradske uprave Banjaluka na kojima se obavljaju poslovi prijema i zavođenja zahteva za legalizaciju objekata će u periodu od 26. do 30. decembra raditi od 8 do 20 časova.

Ovu naredbu je doneo gradonačelnik Igor Radojičić kako bi se zadovoljile potrebe velikog broja građana koji još uvek nisu podneli zahtev za legalizaciju objekata.

Prema podacima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nadležnog Odelenja za prostorno uređenje, građani dnevno podnesu između 400 i 500 novih zahteva za legalizaciju, a trenutno se u obradi nalazi oko 10.000 zahteva.

Inače, legalizacija po povoljnijim uslovima plaćanja moguća je do kraja ove godine.
Pogledaj vesti o: Legalizacija objekata

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.