Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popust za naknade

BANJALUKA - Grad je odobrio dodatni popust za gotovinsku uplatu obračunatih naknada za troškove uređenja gradskog građevinskog zemljišta i rente u postupku izgradnje i legalizacije objekata za koje se naknada ne obračunava u fiksnom iznosu kao bi stimulisali gradnju.

Tako se za individualni stambeni i stambeno-poslovni objekat, kolektivni stambeni i stambeno-poslovni objekat, pomoćni objekat i javne garaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << naknada za troškove uređenja umanjuje za 25 odsto. Kod izgradnje i legalizacije poslovnih objekata naknada za uređenje gradskog građevinskog zemljišta umanjuje se za 30 odsto. Kada su u pitanju proizvodni objekti, u postupku izgradnje i legalizacije istih procenat umanjenja naknade za gotovinsku uplatu iznosi čak 50 odsto.
Pogledaj vesti o: Legalizacija objekata

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.