Od jeseni legalizacija objekata na Viniku (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 17.Jul.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od jeseni legalizacija objekata na Viniku (VIDEO)

Stanovnici Vinika od jeseni će moći da legalizuju svoje objekte i dobiju građevniske dozvole, i to prvi put od kako ovo naselje postoji, zaključeno je na sednici Skupštine opštine Pantelej.
Odbornici ove opštine pozitivno su ocenili Plan generalne regulacije za zapadno područje Panteleja, odnosno za Vinik, kao i za naselja ispod Vinika i Branko Bjegović.
Skupština opština Pantelej pozitivno se izjasnila o Planu generalne regulacije područja opštine Pantelej, za treću >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << fazu. Već je prihavećn plan za istočni deo tako da su se stekli uslovi da se kompletno uredi infrastruktura kako na Viniku, tako i u Podviniku i naselju Branko Bjegović.
60 odsto plana se odnosi na uređenje inftastrukture za stanovanje, podrazumevajući saobraćajnice i atmosfersku kanalziaciju.
Na sednici je odlučeno i da na Dan i slave opštine budu dodeljano 11 javnih priznanja pojedincima, preduzećima, školama i sportskim ekipama koji su postigli uspešne rezultate tokom prošle i ove godine. Prvi put priznanja će dobiti i sedam učenika generacije osnovnih škola sa Panteleja.
Priznanja će biti dodeljena u okviru svečanosti na Dan slave Svetog Pantelejmona 9.avgusta.

Pogledaj vesti o: Legalizacija,   Legalizacija objekata

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.