Mihajlović:Rešenje za legalizaciji moramo imati do 1. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović:Rešenje za legalizaciji moramo imati do 1. juna

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da do 1. juna mora biti gotov zakon ili propis koji bi trebalo da omogući legalizaciju oko 1,5 milion nelegalnih objekata u Srbiji.

"Legalizovaćemo sve što bude moglo da se legalizuje, kako bi u budućnost mogli da držimo stvari pod kontrolom, kako bi pojedinci i država znali čime raspolažu", rekla je Mihajlović i dodala da će većina objekata biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << legalizovana.

Mihajlović je na sastanku Društva lobista Srbije u Privrednoj komori Beograda rekla da će ove godine biti rešen taj veliki problem, koji umesto da se smanjuje, iz dana u dan raste i u Srbiji svakog dana ima sve više nelegalno izgrađenih objekata.

Prema njenim rečima, neće moći da se legalizuju objekti koji ugrožavaju bezbednost ljudi, zatim oni u nacionalnim parkovima i oni građeni u koritima reka kao i sličnim mestima na kojima je zabranjena gradnja.
Pogledaj vesti o: Legalizacija,   Legalizacija objekata

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.