Mihajlović: Legalizovaćemo sve što ne ugrožava živote!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Legalizovaćemo sve što ne ugrožava živote!

- “Kod teme legalizacije sam bila jasna - mi ćemo legalizovati sve što može da se legalizuje i što nije u prvoj zoni zaštite nacionalnih parkova i što ne ugrožava živote ljudi” - rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će biti legalizovani svi objekti koji nisu u prvoj zoni zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nacionalnih parkova i ne ugrožavaju živote ljudi.

- “Kod teme legalizacije sam bila jasna – mi ćemo legalizovati sve što može da se legalizuje i što nije u prvoj zoni zaštite nacionalnih parkova i što ne ugrožava živote ljudi” – rekla je Mihajlović i podvukla da nije sve u nadležnosti države i Ministarstva.

Foto: Tanjug/Ministarstvo građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja

U njihovoj nadležnosti, precizirala je novinarima u parlamentu, su nacionalni parkovi i veliki infrastrukturni objekti, pre svega privredni, odnosno dalekovodi, trafostanice… dok je sve drugo u nadležnosti lokalnih samouprava.

Lokalne samouprave su dužne, dodala je Mihajlović, da “sada polako pripremaju šta može da se legalizuje, u skladu sa zakonom, a šta ne”.

Mihajlović je potvrdila da su objekti na obali reke Save u nadležnosti grada.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.