Medijana poslala poziv za legalizaciju objekata

Izvor: JUGpress.com, 23.Jan.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medijana poslala poziv za legalizaciju objekata

NIŠ

Gradska opština Medijana pozvala je građane sa područja opštine koji  još uvek nisu podneli zahtev za ozakonjenje svojih objekata – legalizaciju, da to učine u periodu od 24. januara 2017. do 28. februara 2017. Godine. Prijave mogu da podnesu u Gradskoj opštini Medijana i mesnim kancelarijama na području ove opštine. Raspored primanja zahteva biće blagovremeno istaknut u Gradskoj opštini Medijana i mesnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kancelarijama.

U poslednjem krugu postupka ozakonjenje građevinskih objekata nadležni sekretarijat u Nišu primio je 9500 zahteva.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Legalizacija objekata

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Od sutra i u opštini Pantalej prijavljivanje za legalizaciju

Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2017, 00:46

NIŠ..Gradska opština Pantelej obaveštava građane sa svoje teritorije, koji nikada do sada nisu podneli zahtev za legalizaciju odnosno prijavu za ozakonjenje nezakonito izgrađenih objekata, da to svakako učine u poslednjem zadatom roku, do 1.marta ove godine...To se može uraditi na pisarnici u...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.