Legalizujte prostituciju!

Izvor: Mondo, 19.Jan.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legalizujte prostituciju!

Pevač Era Ojdanić javno se založio za legalizaciju najstarijeg zanata.

Foto: TV Pink

Era Ojdanić (68) rekao je u intervjuu "Informeru" da smatra da bi trebalo da se legalizuje prostitucija u Srbiji.

"Legalizacija bi bila dobra i za državu, i za devojke koje se bave najstarijim zanatom. Trebalo bi sagraditi javne kuće, a ne da se kriju po stanovima, hotelima... Ako hoćemo u EU, moramo tako i da se ponašamo. Ako može da se održi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Parada ponosa, što ne bi mogla i prostitucija da se legalizuje", rekao je pevač.

Elitna prostitucija je jedna od glavnih tema u štampi poslednjih nedelja, a Era se na to pitanje smeje.

"Znam mnoge koleginice koje se time bave, ali neću da pričam. Moje drage koleginice su izuzetno poštene žene", rekao je on.

Pevač, koji je često u vezama sa mnogo mlađim devojkama, kaže da se ne osvrće na to što bi njegove "cice" mogle da mu budu unuke.

"Znam da za mene pričaju da sam matori, buljavi pedofil, a devojke su mi sponzoruše. Ne osvrćem se na to. Šta ću, kad one na mene idu kao lude. Ne planiram ženidbu jer ne dam nikome svoju slobodu", rekao je Era, koji je trenutno u vezi sa Milenom (30).

"Koju ja pelcujem, ta se više ne udaje. Tako neće ni ona", zaključio je on.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.