Legalizacija - rešeno 30.000 predmeta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legalizacija - rešeno 30.000 predmeta

Državna sekretarka u Ministartsvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Aleksandra Damnjanović izjavila je danas da je do sada pozitivno rešeno oko 30.000 predmeta za legalizaciju, kao i da za Beograd postoji oko 5.200 donetih rešenja.

Ona je za N1 istakla da je u ranijem periodu podneto oko 770.000 zahteva.

Damnjanović je ocenila da postoje opštine koje odlično rade posao i iznad su proseka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - počev od manjih poput Ražnja, Sente, pa do gradova kao što su Subotica i Niš, ali i da ima onih koji nisu na tom nivou.

"Bukvalno imamo situaciju da neki rade 100 odsto, a neki dva odsto'', rekla je Damnjanović.

Prema njenim rečima, za Beograd postoji oko 5.200 donetih rešenja, gde ima najviše problema, predmeta, ali i rešenih zahteva.

Damnjanović je istakla i da je važno da država ima svojinsku evidenciju, da ono što može da bude predmet ozakonjenja započne postupak, a oni za koje nema pomoći da se poruše.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Neki rade 100% a neki 2%, teško u BG-u"

Izvor: B92, 19.Okt.2016

Beograd -- Do dasa je pozitivno rešeno oko 30.000 predmeta za legalizaciju, a za Beograd postoji oko 5.200 donetih rešenja, kaže Aleksandra Damnjanović...Državna sekretarka u Ministartsvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Aleksandra Damnjanović je za N1 istakla da je u ranijem periodu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.