Era Ojdanić: Legalizujte prostituciju i izgradite javne kuće!

Izvor: Svet, 19.Jan.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Era Ojdanić: Legalizujte prostituciju i izgradite javne kuće!

Pevač Era Ojdanić smatra da bi prostituciju trebalo legalizovati što pre jer bi od toga svi imali koristi. On je jedan od retkih koji se javno zalažu da se zakonski odobri bavljenje “najstarijim zanatom” i predlaže izgradnju javnih kuća da ljudi više ne bi morali da se kriju po stanovima i hotelima.
Ja sam za legalizaciju, zato što bi to bilo dobro i za državu, ali i za devojke koje žele time da se bave. Treba sagraditi javne kuće, a ne da se kriju po raznim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stanovima i hotelima. Ako hoćemo u EU, onda moramo da se ponašamo u skladu sa time. Kad može da se održi Parade ponosa, što ne bi i prostitucija bila legalizovana.
Era je otkrio i da se neke njegove koleginice bave ovim poslom.
Znam mnoge koje se bave, ali neću da pričam. Moje drage koleginice su izuzetno poštene žene“.
Izvor: Informer
Foto: Promo
Pogledaj vesti o: Legalizacija,   Evropska Unija

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legalizujte prostituciju!

Izvor: Mondo, 19.Jan.2015

Pevač Era Ojdanić javno se založio za legalizaciju najstarijeg zanata...Foto: TV Pink..Era Ojdanić (68) rekao je u intervjuu "Informeru" da smatra da bi trebalo da se legalizuje prostitucija u Srbiji..."Legalizacija bi bila dobra i za državu, i za devojke koje se bave najstarijim zanatom. Trebalo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.