Danas ističe rok za podnošenje zahteva za legalizaciju (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 30.Apr.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas ističe rok za podnošenje zahteva za legalizaciju (VIDEO)

Zakonski rok za podnošenje zahteva i dopuna zahteva za legalizaciju bespravno podignutih objekata završava se danas. U niškoj Upravi za planiranje i izgradnju ocenjuju prethodnu polovinu godine, za koliko je rok i produžen odlukom Vlade, kao dobru i ističu da je broj podnesaka veći za tri puta.
Građani Srbije, a i Nišlije, imali su pravo da do danas podnesu zahteve ili dopunu dokumentacije za legalizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << svojih objekata koji su podignuti bez dozvole. Čelni ljudi Uprave za planiranje i izgradnju ističu da su se medijski apeli isplatili, ali da, iako su zadovoljni odzivom građana, smatraju da je moglo biti i bolje.
Iz Gradske uprave dodaju i da je moguće da Nišlije dobiju još neku šansu za legalizaciju objekata, ali samo ako Vlada Srbije odluči da raspiše još rokova.
Prema podacima Uprave za planiranje i izgradnju, od ukupno 20.000 podnetih nepotpunih zahteva, u poslednjih šest meseci, dopunjeno je gotovo hiljadu.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.