BORDELI KOJE MORATE POSETITI: Neki nude seks sa vanzemaljkama, neki čak i besplatne usluge

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORDELI KOJE MORATE POSETITI: Neki nude seks sa vanzemaljkama, neki čak i besplatne usluge

Ako vam je dosta ovozemaljskih avantura, onda je Alien Cat House pravo mesto za vas. Nalazi se u Nevadi i u ovom bordelu cure su odevene kao - vanzemaljke, dok drugi deo bordela nudi žene-mačke

Prostitucija je legalna u gotovo pola zemalja sveta. A to, između ostaloga, znači i da se u ovom biznisu vrte ogromne svote novca. Dobro, to smo već znali. Druga stvar koja dolazi s legalizacijom i porastom ove industrije je sve veća konkurencija, a to znači da se vlasnici bordela >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << moraju više truditi da bi opstali na sve zahtevnijem tržištu. A to znači da treba da uvode nešto što drugi nemaju.

Inovativnost u ovom slučaju dolazi u različitim, i često neočekivanim oblicima, a s popisa "inovativnijih" bordela koji donosi magazin "The Richest" izdvojili smo nekoliko njih.

"Stiletto" se nalazi u Sydneyju, a poznat je po posebnom retro dizajnu i sobama u stilu onih u kakvima gledamo Jamesa Bonda - s ogromnim okruglim krevetima i zidovima obloženim ogledalima. Stiletto nudi i klupsku atmosferu, ujedno je i hotel, a u cenu noćenja uključene su i - dodatne usluge.

Bordel "Big Sister" u Pragu nudi nešto što ostali nemaju - besplatnu uslugu. Ali, da, postoji kvaka. Ako želite koristiti usluge bordela, morate pritom pristati na - snimanje. Uprkos tome, Big Sister je jako dobro poslovao, ali je, nažalost zatvoren 2010. No, ideja je ostala.

"Sex Doll bordel" u Japanu naplaćuje svoje usluge, ne morate se snimati, a ono po čemu se razlikuje je kombinacija "tradicionalnih" usluga s uslugama koje pružaju, kako se da naslutiti iz naziva, lutke.

Dobra vest za bicikliste i sve one koji koriste javni prevoz. U Berlinu postoji bordel koji upravo takvim klijentima nudi velike popuste. Politika kuće fokusirana je na očuvanje okoliša, a sve što vam treba je dokaz da koristite usluge javnog prevoza, a možete predočiti i svoj bicikl. Maison d'Envie također nudi seks na brzaka za 50 eura. U skladu sa svojim politikom štednje.

A ako ste ljubiteljii futurističkog stila, onda je Gotham City u Melbourneu pravo mesto. Ovaj bordel sa šest zvezdica kombinacija je luksuza, fantastike i futurističkog dizajna. U istom gradu, u potpuno drugom stilu, nalazi se i Daily Planet bordel, a ono po čemu je poseban je uređenje u antičkom stilu. I cure su, naravno, odevene kao grčko-rimske deve. Nema čudnih popusta niti uslova, a Daily Planet godinama je proglašavan najboljim tamošnjim bordelom.

A kad smo već u Melbourneu, treba spomenuti i bordel Presidential Suite koji, osim tematskih soba i vrhunske usluge (proglašen je najboljim australskim bordelom 2012. godine) nudi zanimljive popuste, između ostaloga i pozamašni "happy hour" koji traje od 11 sati ujutro do ponoć te tzv. Client Loyalty Program o kojem detalje možete saznati jedino na licu mesta, ali navodno se radi o super povoljnim uslugama za odabranu klijentelu.

Ako vam je dosta ovozemaljskih avantura, onda je Alien Cat House pravo mesto za vas. Nalazi se u Nevadi i da, kao što mu i ime govori, u ovom bordelu cure su odevene kao - vanzemaljke, dok drugi deo bordela nudi žene-mačke. Idejni začetnik je Dennis Hof, zvezda HBO-ove serije Cathouse, a glava kuće je Madame Sonja koja vam može osigurati nezaboravnu avanturu u kojoj će vas oteti vanzemaljci. Pardon, vanzemaljke.

(Index)
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.