U opštini Crveni krst nastavlja se popisivanje objekata za legalizaciju

Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U opštini Crveni krst nastavlja se popisivanje objekata za legalizaciju

NIŠ

U svim niškim opštinama, naknadim popisom biće obuhvaćeni objekti za koje do sada, nisu podnošeni zahtevi i koji nisu identifikovani u dosadašjnim fazama ozakonjenja.

U gradskoj opštini  Crveni krst danas je održan sastanak povodom nastavka procesa ozakonjenja, tj. legalizacije bespravno izgrađenih objekata na teritoriji ove opštine.

Sastanku su prisustvovali odbornici Skupštine opštine, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << većnici, rukovodstvo opštine na čelu sa predsednikom  Miroslavom Milutinovićem, članovi Saveta građana i predstavnici romskih udruženja, kao i stručna lica iz Uprave GO Crveni krst I danas im je predočen program dodatnog popisa.

“Što se tiče GO Crveni krst, mi smo do sada popisali 1320 nelegalizovanih objekata. Po našim brojkama, mi imamo najviše prijavljenih. Danas smo imali jedan sastanak, na inicijativu gradonačelnika da se i dalje izvrši popisivanje nelegalno izgrađenih objekata. Očekujemo da još 200-300 zahteva budu nakndadno popisana a rok nam je dat da od danas do 28. februara, da tog datuma sve kompletiramo, kako bi Grad mogao ministarstvu da da konačne podatke” – rekao je Milutinović.

On je  dodao da su u ovoj opštini zadovoljni do sada obavljenim poslom oko prijavljivanja objekata za legalizaciju ali će , u cilju efikasnosti, biti veći broj ekipa koji će raditi na popisivanju prijavljenih objekata za legalizaciju

Kako je rečeno danas na sednici na selu ima više nelegalizovanih objekata nego u gradu, pošto u tim nepopisanim objektima spadaju i pomoćne zgrade kojih u ruralnim podrućjima ima znatan broj.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kancelariji broj 14 od 07,30 do 15,30 sati.

Od danas do 28. Februara u terminu od 10 do 16 sati sprovode ga ekipe na terenu koje je formirao nadležni sekretarijat.

Očekuje se prijavljivanje još 300 objekata

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Legalizacija objekata

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.