„Kate Moss: The Icon“ izložba fotografija u Nemačkoj

Izvor: Moto.rs, 27.Nov.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Kate Moss: The Icon“ izložba fotografija u Nemačkoj

Projekat koji je kreiran od strane ONO Arte umetničke galerije modernih umetnosti iz Bolonje i sponzorisan od strane Lancia brenda je stigao u Nemačku. Naslavnije fotografije odaju koje počast ikoni stila i elegancije. Reč je o modelu Lancia Ypsilon, koji važi za najvoljeniji Lancia model među damama.

Nakon uspeha u Italiji, pri čemu je izložba bila postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u Bolonji od marta do maja ove godine, izložba se seli i Nemačku gde će biti otvorena do 21. februara naredne godine. Posetioci ove izložbe će moći da se dive prikazu 30 najpoznatijih fotografija žene koja je donela revoluciju kada je reč estetskim standardima i stilu devedesetih godina: Kate Moss.

foto © Lancia

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.