FCA razmišlja o povratku Lancia Delta Integrale modela

Izvor: Moto.rs, 03.Jul.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FCA razmišlja o povratku Lancia Delta Integrale modela

Najnoviji izveštaj koji je objavljen ukazuje na to da bi Fiat Chrysler Automobiles mogao ponovo da predstavi Lancia Delta Integrale model.

Lancia je brend koji ne beleži dobre rezultate a uskoro će u okviru njega biti predstavljen novi Lancia Delta Integrale, koji će ujedno biti i poslednji automobil ovog proizvođača. Sa druge strane, Sergio Marchionne >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << nije oduševljen ovom idejom budući da je daleko više zainteresovan za Alfa Romeo i pokušaj da ponovo oživi ovaj brend, dok mu bilo kakav pokušaj predstavljanja novog Lancia modela predstavlja smetnju u ostvarenju njegove zamisli.

foto © worldcarfans.com

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.