Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamborghini napravio zvučnike u stilu Aventadora (VIDEO)

Za zvuk motora Lamborghinijevih automobila kaže se da predstavlja muziku za uši ljubitelja sportskih modela, a ovako izgledaju zvučnici koji nose oznaku te italijanske automobilske marke.

Lamborghini je u saradnji sa firmom iXOOST napravio skupocjene zvučnike čiji je dizajn inspirisan modelom Aventador. Osim što stilski podsjećaju na zadnji dio tog superautomobila, prilikom njihove izrade primijenjeni su isti standardi kao u proizvodnji Aventadora, kažu u Lamborghiniju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Italijanski proizvođač tvrdi da je upotrijebljen isti materijal od ugljeničkih vlakana koji se koristi i za izradu takozvane " monocoque" konstrukcije kabine automobila, kao i originalne cijevi izduvnog sistema.

Zvučnici se mogu povezati sa muzičkim plejerom preko Bluetooth konekcije ili analognog priključka. Spremni za rad, isporučuju zvuk od 800 vati, u virtuelnom 6.1 "surround" sistemu.

Čitav sistem je ručno izrađen, a kada se u obzir uzmu skupocjeni materijali i značka Lamborghinija, nije ni čudo da ovi zvučnici koštaju čak 24.000 evra, što je skuplje od mnogih "običnih" modela automobila na tržištu.



(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.