Lamborghini Miura čije je prvi vlasnik bio Rod Stewart prodaje se za 1.68 miliona Evra

Izvor: Autorepublika.rs, 04.Maj.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamborghini Miura čije je prvi vlasnik bio Rod Stewart prodaje se za 1.68 miliona Evra

Lamborghini Miura koju je kupio Rod Stewart 1971-ve godine upravo je na prodaji po ceni od 1.68 miliona Evra. Generalno gledano Miura je sigurno jedan od najinteresantnijih visokobudžetskih oldtajmera koji se mogu naći u oglasima, koji su toliko retki, da svaki put kad bi neki od primeraka izašao u prodaju, okupirao bi veliku pažnju medija. Automobil je od prve kupovine promenio nekoliko vlasnika, i ukupno je prešao 46,238 km.

Poslednja restauracija ovog primerka koštala je preko 100 000 EVRA.


Nastavak na Autorepublika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lamborghini Roda Stjuarta prodaje se za 1,7 miliona €

Izvor: B92, 05.Maj.2015, 12:07

Klasični Lamborghini Miura, kojeg je poznati pevač kupio 1971. godine, prodaje se na eBay-u za 1,25 miliona funti (oko 1,7 miliona evra)...Izvor: eBay..Jedan od najlepših modela u istoriji Lamborghinija ujedno je i jedan od najpoželjnijih među kolekcionarima. Zato, svaki put kada neko ponudi na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.