Lamborghini Huracan model dobio crnu hromiranu vinilnu foliju

Izvor: Moto.rs, 19.Sep.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamborghini Huracan model dobio crnu hromiranu vinilnu foliju

Minhenska kompanija Print Tech je primenila matiranu hromiranu foliju na Lamborghini Huracan. Do sada smo videli ovaj model u mnogim oficijelnim bojama, ali je sada naslednik Gallarda presvučen matirano hromiranom vinilnom folijom koja prekriva njegovu crnu boju.

Srećom, matirana folija ne izgleda tako sjajno pa ovaj Hurracan se poklapa sa crnim aerodinamičkim delovima koji su primenjeni na vozilo i 20“ Mimas točkovima izrađenim po meri koji čine vozilo još privlačnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << nego ranije.

Promene su ograničene na vizuelna prilagođenja obzirom da je Huracan koji možete videti ovde opremljeen standardnim atmosferskim V10 5.2L motorom koji je sertifikovan na 610ks snage i 650Nm obrtnog momenta.

foto © Print Tech
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.