Lamborghini Aventador LP-700-4 Pirelli Edition model

Izvor: Moto.rs, 22.Dec.2014, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamborghini Aventador LP-700-4 Pirelli Edition model

Lamborghini je predstavio svoj novi Aventador LP-700-4 Pirelli Editon model. Ovaj model je dizajniran da slavi kompanijino dugo i tekuće partnerstvo sa kompanijom Pirelli.

Ova specijalna edicija poseduje dvobojni eksterijer i ekskluzivnu opremu koja je specijalno dizajnirana od strane Lamborghini Centro Stile odeljenja. Prva dvobojan opcija u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ovog modela nudi matirano crnu boju krova, stubova, kućišta retrovizora i poklopca motora.

Kao kontrast njoj tu je sjajna karoserija koja je dostupna u nekoliko nijansi kao što su Giallo Spica, Rosso Mars, Bianco Isis, Nero Aldebaran, Grigio Liqueo ili Grigio Ater. Druga opcija nudi sjajnu crnu kolor varijantu kada je reč o gornjim delovima vozila dok nasuprot njoj su dostupne jedna od četiri matirane nijanse - Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas ili Grigio Titans na karoseriji.

Aventador Pirelli Edition će biti ponuđen kao kupe i kao roadster i kompanija trenutno prihvata narudžbine za ovaj modle. Za sada nema informacija o cenama ovog model ali bi prve isporuke mogle da stignu do kupaca već početkom naredne godine.

foto © Lamborghini

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.