Kabriolet za hedoniste

Izvor: Autoportal.rs, 02.Feb.2016, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabriolet za hedoniste

Za one koji imaju malo dublji džep i veće ambicije od vožnje na samo dva ili četiri točka obelodanjen je projekat koji će Lamborghini i Rolls-Royce automobile načiniti nebitnim i prevaziđenim.

Ukoliko su kabrioleti vaša strast a među ponuđenim modelima automobila ne nalazite ono što zadovoljava vaše standarde onda je možda vreme da gledate malo dalje, negde ka moru, jer tu vas čeka projekat kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << "Art of Kinetik" a u pitanju je jahta-kabriolet.

"Hedonist Convertible" je upravo ono što joj samo ime kaže, kabriolet koji je namenjen pravim hedonistima. Ukoliko znate da uživate a volite da probate nove stvari verovatno ćete želeti da provozate ovu mašinu. Sa maksimalnom brzinom od čak 100 kilometara na čas, po čemu je među vodećim u svojoj klasi, ova jahta pruža uživanje na vodi ali dva "MTU V12 2000 M94 MAN" agregata sa po 960 konja snage nude i mogućnost brzog plovljenja.

Kabriolet-jahta može da ugosti 12 odraslih putnika a mislilo se i na loše vremenske uslove koji često vladaju kada se zaplovi dalje od kopna, pa ovaj sportista u duši dolazi sa pokretnim krovom koji će od kiše zaštititi svoje putnike.
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.