Darku ne smeta kad me gledaju

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2015, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Darku ne smeta kad me gledaju"

Posle jednogodišnje pauze zbog rođenja ćerkice Lorene, Ana Sević (29) vraća se na scenu sa singlom "Lambordžini". Pesmu prati spot u kome se pevačica prilično razgolitila u izazovnoj, crvenoj haljini, ali to ne smeta njenom suprugu i kolegi Darku Laziću.

- Moj muž je bio glavni inicijator da obučem ove haljine na snimanju. Darko je od onih muškaraca koji vole da im je žena uvek tip-top doterana. Samim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tim što je odabrao suprugu koja je javna ličnost, u startu je jasno da nije ljubomoran i nema problema kada me drugi gledaju. A svaki moj stajling u spotu je elegantno izazovan, bez vulgarnosti i jako sam zadovoljna - kaže Ana.

A jeste li vi ljubomorni?

- Ništa posebno, više bih rekla da nisam nego da jesam. Preterana ljubomora može da uguši ljubav, a mi to ne želimo da dopustimo!

Mnoge vaše kolege kažu da pevači često ne znaju o čemu pevaju, a o gramatici u pesmama i da ne pričamo...?

- Kako je objavljen naziv moje nove pesme, tako su počeli pojedinci da negoduju i ispravljaju- ne kaže se lambordžini, nego lamborgini. Jer, reč nije srpska, a na italijanskom kada se piše "gh" čita se "g". Konsultovali smo profesore našeg lepog, srpskog jezika i oni su kazali da je jedino gramatički ispravno sa "dž". Mi smo u Srbiji, koristimo naše pismo, te je tako ovaj naziv transkribovan. Baš kao što pijemo koka-kolu, iako se ona u originalu piše coca-cola.

Koliko je bilo teško naći adekvatnu pesmu?

- Novu numeru su uradili talentovani autori, tandem Divna Milovanović i Nemanja Antonić. Nema ništa lepše nego kada pronađeš ljude s kojima ti se poklopi energija i s kojima se razumeš pogledom. Preslušavala sam brojne pesme i od svih mi je ostao jedino "Lambordžini", koji nikako nisam mogla da je izbacim iz glave. Pronašli smo se, što bi se reklo, na keca.

U spotu se vidi da ste povratili devojački stas posle trudnoće. Kako?

- Sve se desilo nesvesno i nenamerno. Recept za dobru liniju i kondiciju je jednostavan - previše aktivnosti i obaveza. Ćerka Lorena samo što nije prohodala, tako da ja imam sa njom svakodnevno odličan trening. I osećam se bolje nego ikad! Lorena je stalno u akciji. Kada je previše hiperaktivna, pustimo joj na televiziji kanal za bebe, koji emituje crtaće prijatnih likova i boja za decu njenog uzrasta. Tada se smiri i pomno prati šta se dešava na ekranu. Nije noćna ptica, ne vileni, nego lepo spava. Često se dešava da ujutru ustanemo pre nje. Darko i ja smo podelili uloge, pa je hranimo i menjamo pelene u zavisnosti od toga koliko je ko umoran. Naravno, tu su i bake i prabake koje su najveće blago i nezamenjive u svakom pogledu. Uvek su spremne da stupe u akciju.

"Promocija novog singla je počela, i to mi je poslovni prioritet. Ta pesma je najava svega onoga što će tek doći i sjajan uvod u ono što spremam. Tokom leta ću pokušati da se odmorim, jer od septembra krećem sa žestokim tempom. Jedva čekam da uživam s mojom devojčicom u čarima leta i mora. A tata Darko ima silne ugovorene angažmane. Ipak, on će nam se pridružiti kad god bude imao slobodne dane", kaže Ana.

b

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Premijera: Ana Sević - Lambordžini! Atraktivna pevačica u nikad provokativnijem izdanju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Jul.2015

Ana Sević posle duže muzičke pauze vratila se na scenu spotom za novi singl "Lambordžini", koji je već prema prvim komentarima osvojio srca publike...Atraktivna pevačica i supruga Darka Lazić nakon rođenja ćerkice Lorene, potpuno se posvetila porodici. Ipak, kako je i sama naglašavala, svoju...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.