Izvor: HotSport.rs, 06.Jul.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENJA KURS: Rajkoviću se izjalovio transfer u PSŽ, ali…

Golman Crvene zvezde i ubedljivo najbolji pojedinac tima u do sada jedinom zvaničnom meču crveno-belih, broji brojne ponude evropskih velikana.

Nekoliko dana unazad govorilo se da će kapiten Crvene zvezde preći u redove francuskog šampiona Pari Ser Žermena, ali je danas taj klub doveo golmana Trapa za devet miliona evra i tako se automatski izjalovio Rajkovićev transfer.
Međutim, izgleda da mu je Francuska obećana zemlja, pošto je sada Lion sve izvesnija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << opcija. Naime, Olimpik nikako ne uspeva da se dogovori sa svojim čuvarem mreže Antonijom Lopezom koji odbija da produži ugovor, pa se čelnici Liona okreću kapitenu Crvene zvezde.
Rajković jeste produžio ugovor sa Crvenom zvezdom pre nedelju dana, ali je još tada rečeno da će biti prihvaćena svaka ponuda od preko tri miliona evra. Francuski mediji pišu da je spremna ponuda koja zadovoljava od 3,5 miliona evra koliko je Lion spreman da plati za najboljeg omladinskog golmana sveta.
Dani pred nama će pokazati hoće li Crvena zvezda ostati bez najboljeg igrača. Za sada su sve oči uprte u Almati i revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata…
The post MENJA KURS: Rajkoviću se izjalovio transfer u PSŽ, ali… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Kurs dinara,   Kurs evra

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.