BRUKA, PUKLO PRIJATELJSTVO: Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik se posvađale zbog 3.000 dinara!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Nov.2014, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA, PUKLO PRIJATELJSTVO: Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik se posvađale zbog 3.000 dinara!

- Ujutru kad Vesna otpeva, isplatimo joj 180.000, a ona posle zove i traži još neku hiljadarku, jer je po njenom kursu evro viši - kaže Zorica

Vesna Zmijanac neće pevati ma dočeku Nove godine u kafani Zorice Marković. Cimerke s početka karijere su se opet posvađale, a tek što su se pomirile nakon tri godine svađe.

- Nismo se našle na istom kurstu, da ne izgovorim onuu reč koja se razlikuje samo za jedno slobo. Vesna je u mojoj kafani nastupala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << četiri petka i stalno je smatrala da je zakinuta za 2, 3.000 dinara. Ujutru kad otpeva, isplatimo joj 180.000, a ona posle zove i traži još neku hiljadarku, jer je po njenom kursu evro viši – kaže za “Blic” pevačica, dok je Vesna imala drugačiju verziju priče.

- Neću pevati za doček u njenoj kafani, jer je prostor mali za proslavu – dodala je Zmijančeva, dok je Zorica odgovorila da je to laž, budući da je odmah posumnjala da bi Zmijačeva uopšte napunila prostor.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Kurs dinara

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.