Ušle u rijaliti da nađu dečka, a na kraju se zaljubile jedna u drugu

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ušle u rijaliti da nađu dečka, a na kraju se zaljubile jedna u drugu

Dve plavokose lepotice ušle su u rijaliti da pronađu dečka, a na kraju je buknula ljubav među njima!

Tifani Skenlon i Megan Marks su se upoznale na snimanju rijaliti šoua „Neženja“ u Australiji gde su se takmičile koju će izabrati određeni neženja.

Iako su mislile da žele vezu sa muškarcem u međuvremenu su ispale iz rijalitija i nastavile da se druže u spoljnom svetu.

Tada je buknula ljubav među njima dvema, a pre nekoliko nedelja su objavile da su u vezi. Ističu da je rijaliti u kojem su tražile dečka nešto najbolje što im se desilo jer da se nisu prijavile ne bi se ni upoznale.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Ušle u rijaliti da nađu dečka, pa se smuvale!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016

Tifani Skenlon i Megan Marks upoznale su se na snimanju rijalitija "Neženja" u Australiji, gde su se obe takmičile za naklonost muškarca!..Iako su mislile da ipak žele frajera, u međuvremenu su obe lepotice ispale iz rijalitija, ali shvatile su da gaje osećanja jedna prema drugoj...Pre nekoliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.