Urbani ritam Beograda na uličnoj izložbi!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urbani ritam Beograda na uličnoj izložbi!

Na otvaranju ulične izložbe "Ulica iz trećeg lica" biće prisutan Edvard Keiting, dobitnik Pulicerove nagrade za fotografiju koji je gost festivala ''Vizuelizator 2014'' a članovi foto kolektiva "Kamerades" predstaviće autentične fotografije koje će građanima dočarati prizore iz gradskog života i urbani ritam svakodnevnice u Beogradu!

Specijalna i nesvakidašnja izložba “Ulica iz trećeg lica” biće otvorena danas, 19.decembra u 15h na ulazu kod Palate Albanija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
U okviru festivala ”Vizuelizator 2014”, Centar za razvoj fotografije i članovi foto kolektiva “Kamerades” predstaviće autentične fotografije koje će građanima dočarati prizore iz gradskog života i urbani ritam svakodnevnice u Beogradu.

Fotografije su isečci stvarnosti oživljeni kroz umetnički doživljaj fotografa, napravljene kroz interakciju umetnika sa uobičajenim situacijama na ulicama grada. Svojom originalnošću ova izložba ima cilj da se ostvari komunikacija sa prolaznicima, posmatračima, i približi autentična umetnost fotografske delatnosti običnom građaninu.

Foto: Promo

Ove fotografije biće postavljene u podzemnim prolazima na Terazijama.

Na otvaranju ulične izložbe “Ulica iz trećeg lica” biće prisutan Edvard Keiting, dobitnik Pulicerove nagrade za fotografiju koji je gost festivala ”Vizuelizator 2014” .

Festival ”Vizuelizator 2014”je počeo 18.-og i trajaće do 23. decembra.

Detaljan program festivala možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Izložba fotografija u podzemnim prolazima Beograda

Izvor: Beta, 19.Dec.2014

BEOGRAD, 19. decembra 2014. (Beta) - Izložba fotografija "Ulica iz trećeg lica" Foto-kolektiva "Kamerades", otvorena je u petak u podzemnim pešačkim prolazima u centru Beograda...Izložba u okviru Festivala fotografije "Vizualizator", postavljena je u četiri podzemna prolaza na Terazijama s ciljem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.