Uklonjen video na kom pevačica navodno konzumira drogu: Samo je brisala nos

Izvor: B92, 04.Sep.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonjen video na kom pevačica navodno konzumira drogu: "Samo je brisala nos"

Video pod naslovom “Taylor Swift konzumirala kokain” pojavio se na internetu pet dana nakon dodele MTV VMA nagrada.

No, njen portparol kaže da je priča izmišljena te da je pevačica samo brisala nos maramicom.

Dodao je da ju je okupljena ekipa skrivala jer nije htela da je kamere snimaju u tom trenutku. Snimak je nastao u bekstejdžu u nedelju uveče.

Kada se pogleda uporen snimak, jasno je da Tejlor u ruci drži neku belu tkaninu. Video je postavljen na Jutjubu i pregledan nešto manje od sedam hiljada puta pre nego što je uklonjen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pevačica uzimala kokain???

Izvor: Tracara.com, 04.Sep.2015

Pevačica se ekipom iz spota ‘Bad blood’ (foto: Twitter) Iako ste mislili da nikada u istoj rečenici nećete čuti kokain i Taylor Swfit, i to se desilo. Strasti oko nedavno održane MTV Video Music Awards se nikako ne stišavaju. Uzbudljivo je bilo i pre same dodele, naročito na Twitteru, a i...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.