U pripremi mjuzikl Gospođa Dautfajer

Izvor: B92, 25.Jan.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pripremi mjuzikl "Gospođa Dautfajer"

Kompozitor Alan Menken rekao je za Entertainment Weekly Radio da je počeo da radi na mjuziklu "Gospođa Dautfajer", prenosi Digital Spy.

On dodaje da je rad na projektu u početnoj fazi, ali i da će zaista uživati u tome. Menken je do sada radio muziku za ostvarenja: Beauty and the Beast, Pocahontas, The Hunchback of Notre Dame, Enchanted, Little Shop of Horrors i Sister Act the Musical.

Scenario za mjuzikl "Gospođa Dautfajer" je radio Harvi Firštajn koji je glumio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istoimenom filmu sa Robinom Vilijamsom kao njegov drugar koji mu je pravio kostim.

U poznatom filmu iz 1993. godine, pored Vilijamsa i Firštajna glumili su Sali Fild, Mara Vilson i Pirs Brosnan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo rad na mjuziklu "Gospođa Dautfajer"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2015

Kompozitor Alan Menken rekao je za Entertainment Weekly Radio da je počeo da radi na mjuziklu "Gospođa Dautfajer", prenosi Digital Spy...On dodaje da je rad na projektu u početnoj fazi, ali i da će zaista uživati u tome...Menken je do sada radio muziku za ostvarenja: Beauty and the Beast, Pocahontas,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.