U potrazi za Dori i za odrasle, bez sinhronizacije i titla

Izvor: Blic, 30.Jun.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U potrazi za Dori" i za odrasle, bez sinhronizacije i titla

Preslatka ribica Dori i njena družina, stanovnici morskog grebena, uspela je da osvoji srca i malo starije publike, pa će zato ovaj Dizni Piksarov crtać biti prikazivan i u opciji bez sinhronizacije i titla.

Svima omiljena američka komičarka Elen Dedženeris briljira u ulozi glavne junakinje filma, ribice Dori, koja se proslavila nakon originala "U potrazi za Nemom". A kako ona originalno zvuči možete da proverite na projekcijama od četvrtka 30. juna do srede 6. jula (bioskopu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Cineplexx Ušće).

Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu Dori, koja živi srećno na grebenu s Nemom i Marlinom. Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.