Tražio je od devojaka akademsko dostignuće umesto seksi fotografija, ali dobio je nešto drugo

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražio je od devojaka "akademsko dostignuće" umesto seksi fotografija, ali dobio je nešto drugo

Jedan mladić odlučio je da na Imguru "prozove" žene koje kače seksi fotke na društvene mreže, ali nije očekivao ovakav odgovor!

Ovaj mladić napisao je na sajtu za postavljanje fotgrafija Imgur da "mnoge žene postavljaju seksi fotke svojih oblina, umesto fotografije svojih akademskih dostignuća."

Međutim, jedan momak mu je odgovorio: "Hej, brate. Pokušao sam da pronađem fotku nekog tvog akademskog dostignuća, ali našao sam samo fotografije na kojima se bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << majice, kako pokazuješ mišiće. Kako to da ti možeš da voliš svoje telo, a žene ne mogu?"

Ova konverzacija nastavila se i na Redditu.

Momak koji je želeo da "prozove" žene poručio je još kako bi trebalo da imaju na umu da privlače razne muškarce svojim fotkama. "Šta zračiš, to privlačiš. Ako si otmena i inteligentna, privući ćeš nekog baš takvog. Nervira me to u šta su se pretvorile društvene mreže."

On takođe tvrdi da je inteligencija najprivlačnija osobina svake osobe, ali ga je zatim neko od pratilaca "isprozivao" da je licemeran jer i on postavlja svoje golišave fotke, a ne one gde se vide njegova intelektualna dostignuća.

Ova tema privukla je mnogo ljudi koji su se uključili, a bilo je onih koji smatraju da je za takve osobe najbolji odgovor zapravo ne odgovoriti im ništa.

"Jadan momak je samo glup i želi pametnu devojku," jedan je od komentara, a gotovo niko nije stao u odbranu mladića.

Izvor: Mondo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.