Travelatoru nagrada u Montrealu

Izvor: Beta, 02.Sep.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Travelatoru nagrada u Montrealu

BEOGRAD, 2. septembra 2014. (Beta) - Film Dušana Milića "Travelator" osvojio je nagradu za inovacije na Medjunarodnom filmskom festivalu u Montrealu, rekao je ovaj režiser agenciji Beta.

"Travelator" je premijerno prikazan u glavnom takmičarskom programu festivala. Sniman je na lokacijama u Beogradu i Las Vegasu.

U "Travelatoru" glavnu ulogu tumači srpski glumac Nikola Rakočević, koji je na ovogodišnjem Berlinalu uvršten medju 10 najboljih mladih evropskih glumaca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

Milić je snimio filmove "Jagoda u supermarketu" (2003) i "Guča!" (2006). Srpska premijera filma se očekuje u novembru.

Montrealski filmski festival održan je od 21. avgusta do 1. septembra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filmu Dušana Milića nagrada za inovacije na festivalu u Montrealu

Izvor: Blic, 02.Sep.2014

Film Dušana Milića “Travelator” osvojio je nagradu za inovacije na Međunarodnom filmskom festivalu u Montrealu, rekao je ovaj režiser...“Travelator” je premijerno prikazan u glavnom takmičarskom programun festivala. Sniman je na lokacijama u Beogradu i Las Vegasu...U “Travelatoru” glavnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.