Tradicija: Orthodox Celts i ovog 17. marta obeležava Svetog Patrika

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicija: "Orthodox Celts" i ovog 17. marta obeležava Svetog Patrika

Poznati beogradski bend "Orthodox Celts" će u utorak 17. marta u beogradskom Domu omladine održati tradicionalni koncert povodom Dana svetog Patrika.

Kako navode organizatori, "Kelti" će turneju započeti koncertom koji će biti održan 13. marta u Padovi (Italija), a zatim preko Banja Luke gde nastupaju 14. marta stižu u Beograd

Nakon toga, turneju nastavljaju u Nišu, gde će koncerte održati 19. i 20. marta, dok će 21. marta u irskom rokenrolu na srpski način >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uživati Novosadjani.

Ulaznice se od danas mogu kupiti po ceni od 1200 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketing solution i u Win win radnjama, saopštili su organizatori.

"Kelti" su za 23 godine rada izdali pet studijskih albuma, a ove godine će objaviti novi album.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine

Izvor: SvetGitara.com, 03.Mar.2015, 15:16

Orthodox Celts će i ove godine održati tradicionalni koncert za dan svetog Patrika, 17. marta, u Domu omladine Beograda...Kelti su za 23 godine rada izdali 5 studijskih albuma, a ove godine će objaviti novi album, sa koga je publika već imala prilike da čuje dva singla...Kao uvertira za ovogodišnju...

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.