Tanja Bošković: Ćerka me je prevazišla, sad ja učim od nje

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Bošković: Ćerka me je prevazišla, sad ja učim od nje

Glumica Tanja Bošković podržava svoju decu, ali im prepušta da sami donose bitne odluke i da uče na sopstvenim greškama. Kako kaže, sina i ćerku je već sa tri godine puštala da sami idu u vrtić da bi ih što pre osamostalila.

- Davno sam ih vaspitavala, sad su odrasli ljudi. Đole je otišao u Ameriku i oženio se. To je želeo i neka se sad bori. I sama sam bila na tom putu, a odustala sam jer se nisam snašla. Lana je sama izabrala glumu, a danas ja učim od nje, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su njene ideje dragocene i njen ugao gledanja na život je potpuno drugačiji i svež - ističe glumica.

Tanja priznaje da sanja da zajedno igra sa ćerkom, ali je svesna da će do toga teško doći jer to Lana izbegava. Prošlog leta njih dve su snimale 3D film "Peti leptir", ali nisu imale zajedničke scene. Čuvena glumica shvata ćerkinu potrebu da ima odvojenu karijeru.

- Mislila da Lana neće hteti ni da čuje da igra u "Petom leptiru" u kojem ja igram, ali reditelj ju je ubedio. U boga se uzdam da će mi ispuniti želju i dati priliku da zajedno igramo u istom kadru - iskrena je Tanja.

Lana se stidljivo osmehuje i kaže da je prihvatila ulogu jer joj se dopao scenario.

- Pristala sam jer je imalo smisla da igram nju kad je bila mlada. Ne mogu da izbegnem priče da me roditelji guraju, ali zato nastojim da pokažem koliko vredim - kaže mlada glumica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.