Suspendovan producent serije Ubistva i Midsomeru zbog rasizma

Izvor: Beta, 15.Mar.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovan producent serije Ubistva i Midsomeru zbog rasizma

LONDON, 15. marta 2011. (Beta-AP) - Producent popularne britanske TV serije "Ubistva u Midsomeru" suspendovan je zbog izjave da serija ne bi imala uspeha da je glumačku ekipu nisu činili samo belci.

Brajan Tru-Mej je jednom časopisu izjavio da za seriju "jednostavno nismo angažovali etničke manjine" i dodao da ta detektivska serija, čija se radnja odvija u ruralnoj sredini "ne bi uspela sa glumcima iz etničkih manjina".

Televizija Aj-Ti-Vi koja emituje "Ubistva u Midsomeru" saopštila je u utorak da je bila "šokirana i zaprepašćena" tim komentarima i da je Tru-Mej suspendovan.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suspendovan producent serije "Ubistva u Midsomeru" zbog rasizma

Izvor: NaDlanu.com, 15.Mar.2011

LONDON, 15. marta 2011. (Beta-AP) - Producent popularne britanske TV serije "Ubistva u Midsomeru" suspendovan je zbog izjave da serija ne bi imala uspeha da je glumačku ekipu nisu činili samo belci. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

PRODUCENT SERIJE "UBISTVA U MIDSOMERU" RASISTA

Izvor: Kurir, 15.Mar.2011

LONDON - Producent popularne britanske TV serije "Ubistva u Midsomeru" suspendovan je zbog izjave da serija ne bi imala uspeha da je glumačku ekipu nisu činili samo belci...Brajan Tru-Mej je jednom časopisu izjavio da za seriju "jednostavno nismo angažovali etničke manjine" i dodao da ta detektivska...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.