Srpska voditeljka podelila fotografiju svog 20 godina mlađeg dečka i žene su odlepile

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska voditeljka podelila fotografiju svog 20 godina mlađeg dečka i žene su "odlepile"

Voditeljka Snežana Dakić se pomirila sa glumcem Dušanom Momčilovićem sa kojim je navodno nedavno raskinula.

Ona je na svoj Instagram profil objavila fotografiju mladog glumca na kojoj pozira bez majice i ponosno pokazuje mišiće.

“Evo šta se desi na beogradskim ulicama kada padnu one teške kiše i grad! Priroda odgovori u vidu muškaraca golih do pojasa“, napisala je ona uz njegovu fotografiju.

Inače, voditeljka je od glumca starija dve decenije, ali to za njih nije nikakva prepreka posebno ako uzmemo u obzir kako Daki izgleda u kupaćem kostimu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO DAKIĆKIN DEČKO GO DO POJASA Voditeljka podelila fotku 20 godina mlađeg glumca, žene poludele

Izvor: Kurir, 25.Jun.2016

...Ona je na svoj Instagram profil objavila fotografiju mladog glumca na kojoj pozira bez majice i pokazuje mišiće.."Evo šta se desi na beogradskim ulicama kada padnu one teške kiše i grad! Priroda odgovori u vidu muškaraca golih do pojasa“, napisala je ona uz njegovu fotografiju..Inače, voditeljka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.