Španska glumica Ana Belen večeras dobija Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke

Izvor: Blic, 24.Maj.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska glumica Ana Belen večeras dobija Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke

U zgradi Jugoslovenske kinoteke u Uznun Mirkovoj 1 večeras (20) će španskoj glumici Ani Belen biti uručen Zlatni pečat.

Nakon koktela u njenu čast svečanu ceremoniju će otvoriti direktor Instituta Servantes u Beogradu, g-din Enrike Kamaćo, koji će iskoristiti priliku da kulturnim institucijama u Srbiji uruči zahvalnice na doprinosu promocije audio-vizuelne umetnosti na španskom u Srbiji.

Posle toga Marjan Vujović, upravnik Muzeja Jugoslovenske kinoteke, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ime ove institucije će uručiti španskoj glumici Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke za doprinos kinematografiji.

Uslediće projekcija filma „Ljubav može ozbiljno da ugrozi zdravlje“ (1996) Manuela Gomeza Pereire sa Anom Belen u glavnoj ulozi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belen: Nikad nisam mešala glumu i muziku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2017

Španska filmska i pozorišna glumica i pevačica Ana Belen, kojoj će večeras biti uručen Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke, kaže da je srećna što ima mogućnost da se izrazi i kroz glumu i kroz muziku i da joj nikada nije bilo teško da uporedo ima obe karijere..."Najviše volim kada sam na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

35. Nušićevi dani, SD

Izvor: SEEcult.org, 25.Maj.2017, 00:18

Vrsta dogadjaja:  Festival Centar za kulturu Smederevo Datum:  Tuesday, April 24, 2018 - 20:00 Link:  http://www.sdkultura.org.rs 35. NUŠIĆEVI DANI (16-28.4.2018.)   Dušan Kovačević: URNEBESNA TRAGEDIJA...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.