Šokantni detalji veze engleskog reprezentativca i maloletnice: Jedna mu šalje slike bebe, a on lascivne poruke drugoj

Izvor: B92, 13.Feb.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantni detalji veze engleskog reprezentativca i maloletnice: Jedna mu šalje slike bebe, a on lascivne poruke drugoj

Samo nekoliko sekundi nakon što je fudbaler Adam Džonson maloletnoj devojci slao poruke da “jedva da joj svuče pantalone”, pisao je i svojoj partnerki o njihovoj novorođenoj bebi, navode tužioci.

Dvadesetosmogodišnji reprezentativac Engleske optužen je za “seksualnu aktivnost” sa petnaestogodišnjom devojkom koja je njegov fan, a kojoj je on slao ulaznice za utakmice.

Prema navodima tužioca, Džonson ju je ljubio i pokušao da joj skine pantalone u njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolima u januaru 2015. godine, da bi joj kasnije slao poruke da “moraju sledeći put da nastave”.

Sud je potom objavio detaljan uvid u njegove SMS poruke u kojima se vidi da se u isto vreme dopisivao sa partnerkom Stejsi Flaunders i maloletnom devojkom.

“Nije bilo loše zar ne?”, pisao je maloletnici na šta je ona potvrdno odgovorila – “Mislim da sledeći put moramo da nastavimo dalje”, odgovorio joj je.

U isto vreme mu je partnerka koja se tek porodila slala fotografije bebe iznoseći misli o njihovoj vezi.

Dok šturo odgovara majci svog deteta, maloletnici nastavlja da piše – “Mislim da ću izdržati samo 10 sekundi. Jedva čekam da ti skinem pantalone”

Tužioci kažu da je devojku navodio i da mu šalje golišave fotogarafije i video-snimke na Snepčet. Fudbaler poriče da je imao bilo kakvu vrstu seksualnog odnosa sa njom, te se sa svim tačkama optužnice ne slaže.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.