Snima se i treća sezona serije True Detective?

Izvor: B92, 28.Nov.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snima se i treća sezona serije "True Detective"?

Vest da je ugovor koji vezuje Nika Picolata za televizijsku kuću HBO produžen do 2018. godine, probudila je nadu fanovima TV serije "Pravi detektiv" (True Detective) da će biti snimljena i treća sezona.

Iako je druga sezona zabeležila komercijalni uspeh sa više od 11 miliona gledalaca po epizodi, u HBO-u su nezadovoljni činjenicom da je nastavak serije izazvao podeljene ocene, naročito loše kritike profesionalaca, pa još uvek nije odlučila da li će se upustiti u snimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treće sezone.

Prema pisanju magazina Variety, Picolato, scenarista i kreator popularne krimi serije, je već pregovarao sa čelnicima HBO o novoj priči. List napominje da iako će Picolato i dalje biti izvršni producent, ostaje neizvesno da li će morati da radi sa novim šouranerom ili ekipom scenarista, ili će, ipak, i dalje sam pisati scenario.

"Oduševljen sam što ćemo nastaviti saradnju sa Nikom, jednim od neverovatno talentovanih scenarista i producenata koji danas rade. Jedva čekam da vidim gde će nas njegova jedinstvena kreativna vizija odvesti", izjavio je predsednik HBO, Majk Lombardo.

Podsetimo, u prvoj sezoni se radnja odvija u Luizijani, u vremenskom rasponu od 1995. do 2012, a glavni junaci Rast Kol i Martin Hart (Metju Mekonahi i Vudi Harelson) pokušavaju da uđu u trag monstruoznom ubici.

Druga sezona, u kojoj glavne uloge tumače Kolin Farel, Vins Von, Rejčel Makadams i Tejlor Kič, je zamršena priča o brutalnim ubistvima, kriminalnim bandama i korupciji smeštena u Kaliforniji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.