Slavni fudbaler joj šalje golišave slike? Hrvatska pevačica ucenjena na 10.000 evra zbog ovih poruka

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni fudbaler joj šalje golišave slike? Hrvatska pevačica ucenjena na 10.000 evra zbog ovih poruka

Hrvatska pevačica i spisateljica Nives Celzijus ucenjena je na 10.000 evra.

Kako prenosi hrvatski mediji nepoznata osoba pokušala je da uceni Nives zbog posedovanja njenih intimnih poruka.

Osoba koja je planirala da je uceni fotografisala ju je iza leđa dok je ona pisala poruke. Nives je kasnije i sama objavila poruke koje salala, nakon što je došlo do pretnji.

I tako. Danas se neki pametnjaković dosetio da bi mogao da zaradi 10.000 evra i poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi je poruku da otkupim svoje fotografije ili će ih prodati novinama. Da, sigurno će neko kupiti fotošopirane fotografije, a ja ti ne bih dala ni kunu. Ali, pošto se pre svega gamzljiv i vrlo nekulturan (nije pristojno čitati tuđe poruke, a još manje snimati ih) naša saradnja nije moguća. Poštedeću te truda i sama ću objaviti fotografije. P.S. kao da bi neko poverovao da bi meni pisao Kristijano Ronaldo“, napisala je Nives na Instagramu.

Pogledajte šta je rekla Nives kada su je pitali šta očekuje od Srba kad dođe kod nas:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.