SKANDAL U KANU! Publika prekinula projekciju filma! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U KANU! Publika prekinula projekciju filma! (VIDEO)

Ne daju na sebe.

Premijerna projekcija filma "Okja" na Kanskom filmskom festivalu prekinuta je danas pet minuta nakon što je počela. Do toga je došlo zbog uzvika negodovanja iz publike, jer je američka kompanija "Netfliks" odbila da film prikazuje u francuskim bioskopima. Bez objašnjenja, ubrzo nakon što je projekcija prekinuta, film je pušten iz početka, prenosi Rojters.

Pogledajte OVDE zašto je veliki glumac Pavle Vuisić odbio nagradu za životno delo. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Publika je izviždala "Netfliksov" logo kada se pojavio na ekranu, ali se nakon toga utišala. "Netfliksov" film "Okja", u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Tilda Svinton i Džejk Gilenhol, jedan od od najkontroverznijih ostvarenja na ovogodišnjem festivalu zbog odluke "Netfliksa", napominje britanska agencija.

Striming servisi poput Netfliksa i Amazona otvorili su vrata velikoj krizi u filmskoj industriji. Sve veća zastupljenost kablovske televizije i novih televizijskih formata potisnula je produkciju studijskih filmova. Međutim, Francuzi su odlučili da se odupru ovom trendu i zabrane na Kanskom festivalu učesće svih filmova koji će kasnije biti strimovani na kablovskoj, a neće biti prikazivani u francuskim bioskopima.

Film "Okja" prati priču o mladoj Južnokorejki Miji koja pokušava da spreči jednu multinacionalnu kompaniju da otme njenog dobrog prijatelja - džinovsku super-svinju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinuta projekcija filma "Okja" zbog negodovanja publike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2017

Premijerna projekcija filma "Okja" na Kanskom filmskom festivalu prekinuta je danas pet minuta nakon što je počela, a do toga je došlo zbog uzvika negodovanja iz publike, jer je američka kompanija "Netfliks" odbila da film prikazuje u francuskim bioskopima...Bez objašnjenja, ubrzo nakon što je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Venders snima dokumentarac o papi Franji

Izvor: Beta, 19.Maj.2017

Poznati nemački režiser Vim Venders snimiće dokumentarni film o papi Franji, objavili su danas producenti koji film opisuju kao "istorijski nefikcioni film".Američka filmska kompanija Fokjus fičurs (Focus Features) saopštila je na Filmskom festivalu u Kanu da je kupila prava za film "Papa Franja ...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.