Rolling Stones se zahvaljuju fanovima (video)

Izvor: B92, 21.Dec.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolling Stones se zahvaljuju fanovima (video)

Nakon turneje tokom koje su svirali u 19 zemalja, grupa Rolling Stones je snimila video u kome se zahvaljuje svojim vernim obožavaocima.

Tokom ovogodišnje turneje “14 On Fire”, legendarni rok sastav je gledalo tačno 1.159.882 ljudi. Tim povodom su snimili kratak video u kome se svima zahvaljuju.

“Sjajno smo se proveli na ovogodišnjoj turneji. Hvala što ste došli da nas gledate i nadamo se da ćemo se videti i 2015. godine” rekao je Mik Džeger .
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Rolling Stones su se nedavno obratili javnosti pismom u čast nedavno preminulog saksofoniste Bobija Kiza. Bobi Kiz je preminuo 2. decembra, a svirao je na nekim od najpoznatijih albuma grupe: “Sticky Fingers”, “Exile on Main Street”, “Let it Bleed”, “Goats Head Soup”, kao i solo deonicu u velikom hitu “Brown Sugar”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.