Robi Vilijams šokirao gledaoce pričom o najluđem seksualnom iskustvu

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams šokirao gledaoce pričom o najluđem seksualnom iskustvu

Robi Vilijams je u jednoj britanskoj emisiji isprčao najčudnije seksualno iskustvo u životu.

Gostujući u šou Grejema Nortona zajedno sa kolegom Džastinom Timberlejkom pevač je odgovorio na pitanje – “Koja je najluđa stvar koju ti je fan priredio?“

“Herpes“, odgovorio je kao iz topa.

Onda, iako ga niko ništa nije pitao, prebacio se na drugu, takođe čudnu prču o tome kada mu je jedna devojka upala u sobu dok je spavao.

“Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam bio mlađi iznajmio sam zamak da bih vežbao sa bendom. Spavao sam, a kada sam se probudio zbunio sam se jer je unutra već bio neko ko je čistio sobu. U dnu kreveta nalazila se žena koja je držala praher u ruci“, počeo je.

Nakon kraće konverzacije sa njom, ona ga je upitala: „Da li si napaljen?“

“Rekao sam joj da jesam, zatvorio sam oči i pretvarao se da je neko drugi i pustio je da me zadovolji“

Robi je kasnije pričao sa vlasnikom zamka o čistačici koja se angažovala i malo više nego što je trebalo da bi mu on rekao da tog dana nije bilo u planu da čistačica poseti zamak.

“Dakle, neko s ulice je ušetao sa praherom, zadovoljio me i otišao“, ispričao je Robi i izazvao opšti smeh u publici.

On je kasnije podelio sa bendom svoje iskustvo, ali nije očekivao da će svi odmah znati ko je ona.

“Basista mi je odmah rekao da zna o kome se radi. To je bila Maren iz paba. Pričala je svima da je bila sa mnom i niko joj nije verovao“, zaključio je Robi.

Inače, otkačeni pevač trenutno promoviše svoj novi singl koji se posebno dopada Rusima, što se da videti u komentarima i ne čudi zbog naziva pesme.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.