Ringo Star izdaje novi album u martu

Izvor: B92, 30.Jan.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ringo Star izdaje novi album u martu

Bivši član Bitlsa Ringo Star najavio je da će izdati novi album u martu i krenuti na jednomesečnu turneju po američkom kontinentu.

Kako je rekao bubnjar Bitlsa, njegov osamnaesti album "Postcards from paradise" treba da izađe 31. marta, a na turneju planira da krene 13. februara. Ta serija koncerata poceće u Luizijani, na jugu SAD-a, a devet koncerata, oko pola turneje, predviđeni su da se održe u Latinskoj Americi (Brazilu, Meksiku, Argentini, Čileu,Kolumbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dominikanskoj Republic, Portoriku).

"Publika u (Latinskoj Americi) je jednostavno fantastična i puna entuzijazma, i žurimo da se tamo vratimo" rekao je 74-godišnji bubnjar čuvene liverpulske četvorke.

On će nastupati u pratnji svoje grupe All-Starr Band u kojoj su drugi poznati muzičari kao što je Ričard Pejdž, vođa pop grupe iz 1980-ih Mr Mister, bivši gitarista grupe Toto, Stiv Lukater i hevi metal bubnjar Greg Bisonet.

Neposredno po izlasku njegovog novog albuma Ringo Star će ući kao solo umetnik u Kuću slavnih rokenrola na ceremoniji u Klivlendu, u američkoj drzavi Ohajo, 18. aprila.

On je već ušao u kuću kao deo Bitlsa 1988. godine. Drugi živi član Bitlsa Pol Makartni je i dalje vrlo aktivan. Pevačica Rijana upravo je izdala numeru neuobičajenu za nju u akustičnoj verziji sa 72-ogodišnom legendom Bitlsa i reperom Kanje Vestom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ringo Star izdaje novi album u martu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2015

Bivši član Bitlsa Ringo Star najavio je da će izdati novi album u martu i krenuti na jednomesečnu turneju po američkom kontinentu, pre nego što bude primljen u Kuću slavnih rok end rola u aprilu kao solo umetnik...Kako je rekao bubnjar Bitlsa njegov osamnaesti album "Postcards from paradise" treba...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.