Revija savremenog srpskog filma u Puli

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija savremenog srpskog filma u Puli

U Srpskom kulturnom centru u Puli u toku je Revija savremenog srpskog filma, na kojoj se svakog utorka od 21. aprila do 26. maja prikazuje po jedan film, objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije. (FCS).

Na programu je najnovija produkcija - "Jednaki", omnibus grupe reditelja i "Isceljenje" Ivana Jovića koji su premijere imali na ovogodišnjem Festu, zatim "Travelator" Dušana Milića, "Montevideo, vidimo se" Dragana Bjelogrlića, "Top je bio vreo" Slobodana Skerlića i "Branio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam Mladu Bosnu" u režiji Srđana Koljevića.

Veće srpske nacionalne manjine Istarske županije u saradnji sa Koordinacijom Srba u Istri organizuje tradicionalnu manifestaciju Festival srpske kulture, uključujući Reviju savremenog srpskog filma, u saradnji sa FCS-om.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.