RAZGOVOR NA FRANCUSKOM JEZIKU: “CAFÉ PHILO”

Izvor: kult-URA.com, 27.Feb.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZGOVOR NA FRANCUSKOM JEZIKU: “CAFÉ PHILO”

U okviru “Francuskih dana”, Francuski institut u Nišu organizovao je projekat “Café philo”, koji podrazumeva razgovore na francuskom jeziku. “Café philo” biće održan 9. marta u 19h u prostorijama Francuskog instituta (Obrenovićeva 20, 4. sprat). Razgovor će voditi lektor francuskog jezika u Nišu Žan Fransoa Alben.
‘Café philo’ je prilika da se sastanemo i malo drugačije razumemo filozofiju. Razgovor se vodi na francuskom jeziku. Kao prvu temu otvorili bismo pitanje jezika-važno pitanje današnjice srpskih frankofila a i francuskih koji su u Srbiji. Pozivamo Vas da razmenimo mišljenja na sledeću temu: ‘Možemo li da razmišljamo bez reči?’ “, kažu iz Francuskog instituta.
Žan Fransoa...

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.