Ceo trejler za Odmetnik-1, nastavak Ratova zvezda

Izvor: B92, 07.Apr.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo trejler za "Odmetnik-1", nastavak "Ratova zvezda"

Nakon tizera objavljenog jutros, pred nama je i prvi trejler za “Odmetnik-1", a prema svemu sudeći, predstavlja potpuno drugačiji pogled na svetski popularnu naučnofantastičnu sagu.

“Odmetnik 1” je potpuno nov, samostalni film, potekao iz priče o ratovima zvezda, koji govori o događajima koji su se odigravali nešto pre radnje filma “Ratovi zvezda – Nova nada” iz 1977.

Uz ove nove priče o ratovima zvezda, publika će se upoznati s ključnim momentima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u istoriji ratova zvezda, ali će videti i delove ovog sveta koji dosad nikad nisu istraženi na filmu.

“Odmetnik-1” je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti. Ovi događaji su opisani 1977. na početku prvog filma iz serijala “Ratovi zvezda”, ali nikad dosad nisu objašnjeni.

“Odmetnik-1” režira Garet Edvards („Godzila"), a produciraju ga Lukas-film i producentkinja Kejtlin Kenedi. U filmu igraju: nominovana za Oskara Felisiti Džons, kao i Dijego Luna, Riz Ahmed, oskarovac Forest Vitaker i čuveni kineski glumci Doni Jen i Điang Ven.

“Odmetnik-1” stiže u bioskope u decembru 2016.

Zvanični naziv filma je “Odmetnik -1 – Star Wars priča”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Objavljen trejler za "Rogue one", spin-off "Ratova zvezda"

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2016

Dizni je objavio prvi trejler za film "Rogue one: A star wars story", koji u bioskope stiže krajem godine..."Rogue one" je prvi od nekoliko planiranih spin-off filmova povezanih sa "Ratovima zvezda" i u njemu Felisiti Džouns sa svojom grupom planira da ukrade planove "Zvezde smrti"...<br />..Ovaj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.