Pravi se rimejk Nosferatua

Izvor: B92, 30.Jul.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravi se rimejk "Nosferatua"

Sudeći prema navodima elektronskog magazina “Deadline”, najnoviji film koji će dobiti svoj rimejk je horor iz 1922. godine “Nosferatu”, delo režisera Fridriha Vilhema Murnaua.

Pročitajte još:

Novu verziju režiraće Robert Egerz ("The Witch") koji je takođe zadužen i za pisanje scenarija, a novo ostvarenje biće jedna od brojnih adaptacija “Drakule” Brema Stokera.

“Nosferatu” se smatra jednim od najboljih i najstrašnijih horor filmova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih vremena, pretežno zbog svojeg sablasnog crno-belog kolorita koji drži publiku u neizvesnosti dok posmatra gotičke hodnike transilvanijskog doma glavnog lika.

Mnogi obožavaoci, međutim, strahuju da nova verzija “Nosferatua” neće zadovoljiti njihova očekivanja. Naime, “Nosferatu” je velikim delom sablasan upravo zato što je u pitanju nemi film, lišen obilja specijalnih efekata koji preplavljuju savremena filmska ostvarenja.

Ipak,oni najoptimističniji nadaju se da će Egerz uspeti da stvori nešto novo i sveže u odnosu na original, ili makar u okviru žanra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snima se rimejk "Nosferatua"

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2015

Sudeći prema navodima elektronskog magazina "Deadline", najnoviji film koji će dobiti svoj rimejk je horor iz 1922. godine "Nosferatu", delo režisera Fridriha Vilhema Murnaua...Novu verziju režiraće Robert Egerz ("The Witch") koji je takođe zadužen i za pisanje scenarija, a novo ostvarenje biće...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.