Poznati voditelj priznao da je pumpao usne: Usred emisije je počeo da mi curi kolagen

Izvor: B92, 02.Jul.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati voditelj priznao da je pumpao usne: "Usred emisije je počeo da mi curi kolagen"

Televizijski voditelj i rijaliti zvezda Rilan Klark-Nil oduvek je voleo estetske korekcije, ali da je preterao nije shvatio sve dok nije učestvovao u jednoj emisiji.

U svojoj autobiografiji koju je objavio ovih dana priznao je da je bio jako uplašen u trenutku kada je u emisiji počeo da curi kolagen iz njegovih usana.

To se desilo 2012. godine kada ih je previše napumpao.

“Bio sam jako nervozan zbog gostovanja, ali domaćini emisije bili su genijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sve vreme smo se smejali. Odjednom mi se dogodila najveća noćna mora, iz usana je počeo da curi kolagen jer sam ga prethodne nedelje previše stavio. Bio sam ponižen zbog incidenta, ali koliko-toliko smo uspeli da prikrijemo to što se dogodilo. Uprkos tome što su mi usne bile rascepane, nastavili smo emisiju i smejali se čitavoj situaciji”, priznaje on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VODITELJ PRIZNAO DA JE PUMPAO USNE: Usred emisije počeo je da mi curi kolagen

Izvor: Kurir, 02.Jul.2016

...U svojoj autobiografiji koju je objavio ovih dana priznao je da je bio jako uplašen u trenutku kada je u emisiji počeo da curi kolagen iz njegovih usana  To se desilo 2012 godine kada ih je previše napumpao.."Bio sam jako nervozan zbog gostovanja, ali domaćini emisije bili su genijalni i sve...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.