Poznati srpski glumac nije mogao da ćuti zbog nepravde prema Ivani - evo šta je svima poručio! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Avg.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati srpski glumac nije mogao da ćuti zbog nepravde prema Ivani - evo šta je svima poručio! (FOTO)

Cela nacija je ogorčena!

Ivana Španović je skandalozno ostala bez medalje sinoć na Svetskom prvenstvu u skoku udalj. Srbija i svet su ogorčeni zbog odluke da Ivana ostane bez medalje, pa je glasno negodovao na društvenim mrežama.

Odbijena žalba Atletskog saveza Srbije, Ivana na kraju ipak četvrta na svetu

Nismo dugo čekali na novu nepravdu prema takmičaru iz Srbije. ? Pa je l ovo ispod 7?? ?? Pa je l ovaj desno prvi?? ?? Veliki nam opet pokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koliko su mali, samo mi to brzo zaboravljamo i već sutra im se ponovo divimo i želimo da budemo kao oni. Kao oni...? IVANA ŠPANOVIĆ ?❤️ MILORAD ČAVIĆ ?❤️ #screamingfucktheworld #serbia #srbija ???

A post shared by Viktor Savic a.k.a. Njezz ? (@_njezz_) on Aug 12, 2017 at 5:31am PDT

Poznati srpski glumac Viktor Savić je podsetio da se ista nepravda desila i plivaču Miloradu čaviću 2008. godine na Olimpijskim igrama u Pekingu, kada je izgubio od Majkla Felpsa.

Ova fotografija i poruka naše atletičarke rekli su sve! (FOTO)

- Nismo dugo čekali na novu nepravdu prema takmičaru iz Srbije... Pa, je l ovo ispod 7?! Pa, je l ovaj desno prvi?! Veliki nam opet pokazuju koliko su mali, samo mi to brzo zaboravljamo i već sutra im se ponovo divimo i želimo da budemo kao oni. Kao oni...

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.